Ofte stillede spørgsmål

Praktisk

Hvad, hvis jeg er vegetar eller har allergi?


Der er altid retter, der kan spises selvom man er vegetar. Men det går det lettere for os, hvis du orienterer os om eventuelle allergier eller andet, når du tilmelder dig.
Får jeg et enkeltværelse?


Du får en enkeltseng i et soveværelse, som du skal dele med en anden af workshopdeltagerne. Hvert soveværelse har desuden et badeværelse tilknyttet. Hvis der er plads, kan enkeltværelse tilkøbes (gældende for tilmelding efter 3.3.20)
Er der en by, jeg kan gå ned til?


Ja, der er cirka 1,5 kilometer til den livlige landsby og 800 meter til nærmeste attraktion, et slot. Og så er der 2 kilometer til stranden og 600 meter til naturparken Sierra Gelada.
Er det med fuld forplejning, eller skal man selv regne med at købe noget?


Der er morgenmad og frokost inkluderet - ligesom kaffe, te og vand + lidt snacks. Aftensmad og ekstra snacks er for egen regning.
Er det inkl. flybillet?


Du skal selv sørge for at booke en flybillet, men mulighederne for flyvning til Alicante er mange. Lige nu koster en billet kun 800 kroner, selvom prisen naturligvis kan stige, når vi nærmer os. Der er mulighed for at flyve med Ryanair, Norwegian og SAS blandt andet.
Hvad hvis jeg bliver syg og ikke kan deltage?


Ligesom med alle andre ture dækker din personlige afbudsforsikring, din sygedagpengeforsikring for virksomheder eller anden forsikring, du selv har tegnet.
Hvornår & hvordan skal jeg betale?


Når du tilmelder dig, får du en faktura på kr. 2.000,- (det er dit depositum) og det refunderes ikke - Ca. 14 dage før kursus start, får du en faktura på det resterende beløb (kr. 2.500,- eller kr. 1.900,-) - når sidste beløb er betalt refunderes beløbet ikke (3.3.20)
Kan jeg trække det fra?


Som udgangspunkt kan du godt trække udgifter fra, selv om det er i udlandet, så længe det udelukkende er arbejdsrelateret. Men tal med din egen bogholder/revisor for mere information.

Links

Handelsbetingelser