Mindst 3 gode grunde til at netværke live
Alle ved, det virker.


Men samtidig kan det virke omsonst, for nogle ovenikøbet som tidsspilde - for hvad får du egentlig ud af det i kroner og ører? Selvfølgelig har nogle netværk gjort op med det element, ved rent faktisk at gøre det op i kroner og ører, og det kan man så holde af eller lade være.

Men udover de åbenlyse fordele ved netværk:


1. At du får dit drømmejob eller kontakter, der faciliterer det.

2. At du får din næste store kunde.

3. At du gør din virksomhed mere synlig.

4. At du får øvet dig i at præsentere dig selv og din virksomhed.


Ja, så er der også tre andre mindre belyste gode grunde til, at netværk er guld værd i mange sammenhænge.


Du skal netværke live, fordi du når længere ud med din virksomhed, dens budskaber og bliver mere synlig også overfor samarbejdspartnere. Når du netværker giver det nye muligheder for at møde folk, du kan samarbejde med og benytte dig af, når du har brug for deres kompetencer. Og dette er typisk helt andre mennesker end dem, du ville være stødt på, hvis du selv var gået i søgemode. Altså anderledes kontaktflader.


Du skal netværke live, fordi vi mennesker i bund og grund er dyr (køb min præmis for pointens skyld). Derfor er onlineaktivitet da meget fin (ja, ikke til at komme udenom), men vi husker bedst med vores sanser og følelser. Og de kommer bare allerbedst i spil, når vi står over for andre af vores race, og vi kan lugte dem (måske ikke nødvendigvis at foretrække men stadigl...), se og høre dem, hvilket betyder, at vi bedre kan huske dem og deres historie. Levende mennesker lagrer sig bedre i hukommelsen.


Du skal netværke live, fordi vi er tilbøjelige til at gruppere os med dem, der er ligesom os. Selvfølgelig, for dem, der er ligesom os selv, er jo alt andet lige meget klogere, sjovere og rarere selskab end dem, der er helt anderledes! Meeeen. De anderledes har det med at have helt andre indgangsvinkler/ løsninger/ betragtninger/ uventede ideer, som folk, der er ligesom os selv aldrig ville være kommet med fordi…. Ja, sjovt nok fordi de tænker ligesom os. Og derfor er “de andre” værdifulde.


Så kom ud, ryst fjerboaen, den plisserede, luft lakskoene, din vams eller jakkesættet. Whatever, men giv den gas og bliv synlig.


Også LIVE.


Se mere om vores workshop i bl.a. Spanien som der lige nu er Early Bird på...

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Links

Handelsbetingelser