Brandbooster Cases

Brand Boosters afholder workshops for virksomheder, der gerne vil lære at gøre det selv, men hjælper også virksomheder, der ønsker, at vi udfører arbejdet for dem.

Brandingfotos // Web og salgstekster // Projektstyring // Brandstrategi // Strategi for virksomhedens profilering // SoMe-strategi og SoMe håndtering //

Hjemmesidebygning og grafisk design  (i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere).

Din Bogholder

Din Bogholder er et nyt initiativ til håndværkere om en bogholder/ regnskabsmæssig administration og service, der kan lette deres arbejde ved at samkøre systemer, så de er sikret overblik og struktur. Samtidig er det ensbetydende med god sparring leveret af en bogholder med 20 års erfaring med branchen, hvilket sikrer et gennemgående kendskab til håndværkeres arbejdsprocesser.

Udgangspunktet var tekster og branding/ strukturering af hjemmeside, men da projektet brændte sammen med webbureauet, overtog jeg projektstyringen og skitseringen af hjemmesiden og brandingprofilen. 

Ydelser: Tekster i forbindelse med fotos taget af Maiken Kestner, Brand Boosters.

Brandingprofil og hjælp til strukturering af hjemmeside. Efterfølgende projektstyring hjemmeside. (Selve hjemmesiden endte med at blive bygget af Sitemee)

Zoffmann & Jensen

Cateringfirmaet Zoffmann og Jensen, der leverer lækre frokostordninger, er oppe imod  mange, når de skal sælge ind til virksomheder. De manglede i høj grad branding og USP på deres hjemmeside, der heller ikke viste deres ellers visuelt gavmilde produkt, maden. Vi talte med dem om branding, sociale medier og betydningen af, at have personlighed på virksomheden. Og efterfølgende fik de ny hjemmeside, tekster og fotos.

Se før og efter foto.

 

Ydelser: Brandingløft, foto og tekst - dertil skitsering af hjemmeside (selve hjemmesiden er opbygget af Sitemee). 

Wolff-Svendsen

Wolff Svendsen A/S er en stor entreprisevirksomhed med 80 medarbejdere, som har en lang række store, imponerende opgaver hos prominente kunder bag sig. At det er dygtige folk, der kan deres kram er helt tydeligt, når man møder dem på kontoret eller byggepladsen. Digitalt på SoMe og hjemmeside fremstod de helt anderledes, fragmenteret, uden tydelig profil eller personlighed, langt mindre og med helt andre typer af projekter på ordrebogen med en rodet, forældet hjemmeside.
Vi gav dem en brandingplatform funderet i værdierne, der gennemsyrer virksomheden, hvor det gode samvær og den flade struktur er helt central. I foto, video og på de sociale medier fik de et udtryk, der stemmer overens med deres professionalisme og særlige USP.

 

Ydelser: Etablering og skitsering af digital profil og branding, Skitsering af brandingløft, projektstyring, foto, tekster, opdatering af Facebook, Linkedin samt SoMe strategi. Skitsering af opbygning og strukturering af hjemmeside. (Selve hjemmesiden blev bygget af Sitemee)

Links

Handelsbetingelser